We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

2019 tercih k​ı​lavuzu 6 2019

by Main page

about

2018 DGS tercih kılavuzu yayımlandı

Link: => fresunymgu.nnmcloud.ru/d?s=YToyOntzOjc6InJlZmVyZXIiO3M6MzY6Imh0dHA6Ly9iYW5kY2FtcC5jb21fZG93bmxvYWRfcG9zdGVyLyI7czozOiJrZXkiO3M6MjE6IjIwMTkgdGVyY2loIGvEsWxhdnV6dSI7fQ==


Ancak boş olan bir kadroya atama yapabilmek için atama iznine sahip olmak gerekmektedir. Tercih bildirdikten sonra eğitim bilgi değişikliği yapıldığı taktirde, adayların tercih süresi içerisinde adresinden tercih güncelleme sayfasına girerek tercihlerini yeniden bildirmeleri gerekmektedir.

Tercihlerinizi yaparken bu durumu göz önünde bulundurunuz. Adaylara boş kontenjanların duyurulmasının ardından özel okullara yetenek sınavı ile öğrenci kabul eden okulların kayıtları tamamlanacak.

2018/2 KPSS Tercih Kılavuzu

Adayların tercihlerini yapmadan önce ilgili kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir. Adaylar, tercihlerini bireysel olarak İnternet 2019 tercih kılavuzu elektronik ortamda yapacaklardır. Tüm tablolara aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir. Açık öğretim lisans programlarına yerleştirme yapılabilmesi için bu programların da tercih listesinde yer alması zorunludur. Bunun dışındaki alanlardan yapılacak tercihler geçersizdir. Tercih süresi içinde tercihlerde değişiklik yapılabilecektir. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar bu işlemi elektronik ortamda yapacaklardır. Tercihlerde değişiklik, tercihlerin kısmen ya da tamamen iptali ve benzeri değişiklik taleplerini içeren dilekçelere işlem yapılmayacaktır. Genel Bilgiler, Temel İlke ve Kurallar için. Merkezi Yerleştirme İle Dikey Geçiş Yapılacak Yükseköğretim Lisans Programları için. Ön Lisans Mezuniyet Alanlarına Göre Dikey Geçiş Yapılabilecek Lisans Programları için.

Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. Kılavuza göre açıklanan tarihler: — Sınav sonuçları açıklama tarihi: 31 Temmuz 2018 Salı — Tercihler: 7 -14 Ağustos 2018 — Üniversite kayıtları:3-7 Eylül 2018, e-kayıtlar: 3-5 Eylül 2018 Başvuru merkezlerinden tercih işlemi yapılmayacaktır. Bunun için tercih süresi geçerli olacaktır. Bir yerleştirmede kontenjan isteyen kurum bir sonrakinde istemeyebilir. Bir yerleştirmede kontenjan isteyen kurum bir sonrakinde istemeyebilir. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar bu işlemi elektronik ortamda yapacaklardır. Bu nedenle adaylar, yeni eğitim durumlarına uygun olarak tercihlerini güncellemelidirler. Bugüne kadar ülkemize yapmış olduğumuz katkıyı bundan sonra da okurlarımızın desteği ile sürdürmeye devam edeceğiz. Yukarıdaki açıklamalara göre her adayın, girmek istediği programları Tablo-3 veya Tablo-4'ten bularak tercih sırasına koyması gerekir. Tercihlerde değişiklik, tercihlerin kısmen ya da tamamen iptali veya mezuniyet tarihinde değişiklik taleplerini içeren dilekçelere işlem yapılmayacaktır.

credits

released January 21, 2019

tags

about

topkeraztext Minneapolis, Minnesota

contact / help

Contact topkeraztext

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like 2019 tercih kılavuzu 6 2019, you may also like: